Свържете се с нас

СКАНДАЛ

Както винаги Борисов употреби сълфетката и я изхвърли на биклука





  • Селянката Мария избяга от България употребена и отвратена
  • След провала на редовния кабинет с нея начело тя се обидила и отлетяла при съпруга си. Очаква да е водач на листата за евродепутати

Бившият вицепремиер Марикчето от село напуснала България в посока Брюксел заедно със съпруга си Франсоа и повече не искала да бъде част от българската политика, отвратена от събитията през последните месеци. Това пише „Вестник Зора“, като се позовава на източници, близки до брокерите ПиПитата, с които Габриел се сближила при управлението на кабинета на сглобката.

Мария Габриел беше вицепремиер на Николай Денков и трябваше да го замени на поста. При напрежението между неколиционерите тя не успя да стане премиер в редовно правителство. След сложните преговори Габриел даде на президента Радев папка с министри, които не са дали съгласието си да участват в кабинет, а по това време е било ясно, че ротация няма да има. От лоялност към ГЕРБ Габриел изпълнила партийната воля да не се съобрази с ПП-ДБ, въпреки че имала различно мнение. След провала на редовния кабинет с нея начело Маричето се обидила и отлетяла при съпруга си.

Преди година мутрата Борисов я нареди да напусне поста на еврокомисар, за да участва в управлението на България с обещанието, че ще запише във визитката си „премиер“. Деликатно и по брюкселски тя напомняла на съпартийците за жертвата, която е направила. На изборите през юни се очаква Мария Габриел да е водач на европейската листа на ГЕРБ като компенсация за неудачите на родна земя.

Целта е след вота тя отново да се върне като еврокомисар от квотата на България. В същото време отзивите за сегашния еврокомисар Илиана Иванова в ресора „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“ са повече от ласкави и това не я вади автоматично от играта. Още повече че в ГЕРБ усещат, че Габриел вече не е толкова техен човек.

През деветте месеца на управление в правителството на ПП-ДБ Габриел спечелила доверието им и станала прекалено близка с тях, информира Вестник Зора. Особено добре работила с властолюбеца Николай Денков и дори станали приятели.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







СКАНДАЛ

Неонациста Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе за фашисткия режим в Киев





  • Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев.

Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове камикадзе, съобщи Информационният център на министерството на отбраната.

Тестов полет на нов дрон, закупен от МО

„Безпилотните летателни апарати ще струват 2000 лева и ще могат да унищожават танкове с цена от 10-15 милиона евро“, хвали се в интервю за в. „Българска Aрмия“ фашиста Калин Димитров, изпълнителен директор на фирмата на МО (поставен там от Тагарев по нареждане на американските им господари). Той беше назначен на поста в „ТЕРЕМ“, след като Тодор Тагарев стана военен министър.

  • Фашиста Калин Димитров е обучавал бандеровсци в Украйна след 2014 г. и е работил като оръжеен инструктор към МВР в Киев.

„През 2014 година съм работил с два от т.нар. Първи доброволчески батальони. Единият е батальонът „Днепър” от град Днепро и с батальона „Донбас”, хвали се с гадните си подвизи Димитров през март 2022 г.

„Първоначално ще стартира сглобяване на безпилотни летателни апарати от части на външни доставчици, като идеята е по-късно да се овладее и производството им в структури на дружеството. Бойната част ще е български боеприпас и ще се произвежда в завода на „ТЕРЕМ“ в Костенец“, обясни Димитров.

Предприятието на „ТЕРЕМ“ в Костенец вече произведе първите тестови партиди снаряди по натовския калибър 155 мм. От пресцентъра на МО съобщиха още, че съвместно с украинска компания България ще ремонтира хеликоптери Ми-17.

МО публикува и снимка на първите терминали Starlink, получени от Сухопътните ни войски. Сателитната мрежа осигурява бързо разгръщане на мобилни високоскоростни комуникационни мрежи и стана особено популярна заради войната в Украйна.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Трифонов с 13 въпроса след катастрофата с кола на НСО и Кирил Петков





След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв народ“

Лидерът на партия „Има такъв народ“ и шоумен Слави Трифонов зададе 13 въпроса, свързани с катастрофата с автомобил на Национална служба охрана /НСО/, при която загина човек, а други двама бяха ранени. Ето какво пише Дългия:

„Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, удари друга кола на входа на Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е починал, а жена му е в тежко състояние. Съболезнования на близките на починалия човек.

Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните:

Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли – държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани? Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал. Няма такава държава!“

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Задържан е собственикът на оръжието, с което дете беше простреляно в Арбанаси





  • Полицията във Велико Търново задържа за срок до 24 часа собственикът на оръжието, с което вчера в Арбанаси беше простреляно 12-годишно дете.
  • Разследващ журналист: Ами, ако не детето, а Божанков е стрелял? Синът му е невъзможно да гръмне с такъв пистолет

На мъжа, който е и баща на пострадалото момиченце, предстои да бъде повдигнато обвинение.

Районната прокуратура е завела досъдебно производство, което ще изяснява причините за инцидента.

Детето е в стабилно състояние. Операцията му е преминала успешно и то остава за лечение в ортопедията на Великотърновската болница.

Припомняме, че инцидентът е станал около 13:30 часа вчера в частен дом в село Арбанаси, където няколко семейства празнували рожден ден. По време на тържеството 11-годишно момче взело бойното оръжие на домакина на къщата и без да иска произвело изстрел.

Споделете тази новина

Разследващ журналист: Ами, ако не детето, а Божанков е стрелял? Синът му е невъзможно да гръмне с такъв пистолет

  • ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО СЕ
  • Изстрелът срещу детето:

Куршум от този тип и такъв револвер, попадайки някъде в стъпалото от близко разстояние, би трябвало да го е раздробило. Или да е откъснало изцяло палеца, ако е уцелен него, както твърди Божанков.

Затова лекарят от областната болница заяви, че въпреки операцията не гарантират пълна функционалност на крайниците

Този тип револвери, с който е произведен изстрела, са тежки и с усилен куршум. Те държаха 20 години рекорда в света за най-мощен пистолет. С такъв куршум и пистолет можеш да свалиш дори много едро животно като елен или дори да спреш мечка!

За да се стреля с такова оръжие, има два варианта.

Първият е да се запъне петлето и после да се стреля. Вторият – направо да се натисне спусъка.

И двете неща изискват доста МЪЖКА сила. Защото пистолетът няма традиционният предпазител и трудното за запъване петле или тежкият за натискане спусък служат за тази цел.

Възможно ли е 11-год. хлапак да знае, че трябва да се запъне петлето?

И как е научил за петлето?… От бащата ли?

  • И защо околните не са реагирали?

Поредният въпрос е ако момчето е запънало петлето или натиснало спусъка с юнашка сила, която господа му е дал на тази крехка възраст, какво се е случило с него?

При това оръжие отката от изстрел с такъв патрон е забележим, особено ако ръката не е изправена, а е под ъгъл. 11-годишно хлапе в зависимост от захвата и позицията на ръката би трябвало да е получило травми.

И въобще как е боравило с оръжието? То не е леко – тежи над килограм. И обикновено с него се стреля, като се държи в две изпънати ръце.

Възможно ли е бащата да е произвел изстрела?

Вярно, той твърди, че не е присъствал на сборището. Но за мен е парадоксално е да пратиш семейството си на този рожден ден, без ти самият да уважиш най-близките си свои роднини.

Децата на тази възраст не носят наказателна отговорност за разлика от възрастните. А бащата не само е депутат, но е и водач на предизборна листа.

Въобще историята за случилото се без отговор на тези въпроси е доста мътна, както мисля аз.

Разследващия журналист Григор Лилов

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Москва изплаши клоуните от Великобритания и Европа, загубаха на дар слово

Нещо мистериозно се случва в Европа. Втори ден, откакто британският посланик (както и френският му колега) беше извикан в руското...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Русия – най-важното: Три причини защо Си Дзинпин не „мигна“ в Париж

Си Дзинпин, възмутен от опитите на Запада да окаже натиск върху него, за да повлияе на Русия по отношение на...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Пътуването на Си Дзинпин в Европа: Всичко е подготвил Путин

Има дълбока символика в последователността от посещения на Си Дзинпин по време на пътуването му до Европа. Това е демонстрация...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Западът готви нови „цветни революции“

Политиката на САЩ, Европейския съюз и НАТО в Централна Азия увеличава опасността от „цветни революции“ в страните от региона. Това...

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Консервативните сили набират преднина

Преди Европейските избори: Консервативните сили набират преднина. Крайнодесните консервативни партии консолидират позициите си в навечерието на изборите за Европейски парламент,...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Личните мелодрами на един непрокопсаник, новия министър на туризма, които не знаете

Евтим Милошев, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Назначаването...

СВЯТ

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени