Свържете се с нас

СЕНЗАЦИЯ

Таен план на Герб и президентството правят Ани Салич служебен премиер!





Таен план на Герб и президентството правят Ани Салич служебен премиер! Звучи невероятно но не и невъзможно твърдят запознати…

Преди няколко дена в медиите се завъртя информацията, че Ани Салич се е прицелила в политиката, но не само се е прицелила, а че искала да става министър. Информацията беше подмината с лека ръка от много хора, но по запознати с нещата около Ани Салич ни осветиха в тайният план заченат от Герб, Президентсвото и кръговете около Царя и неговото вече бивше НДСВ с подкрепата на фондация „Отворено Общество“ и парите на Джордж Сорос. Какво се случва всъщност.

Ани Златанова или Салич от Благоевград в момента учи във военната академия „Георги Сава Раковски“ втора магистратура, за да има необходимото образование, щом заеме желания пост в управлението, според нейни колеги в академията, Ани Салич не се явява на лекции и изпити, но пък оценките и не са по – малки от отличен шест?!

Явно е че някой някъде подготвя Салич за политиката и това трябва да се случи много бързо, споделят запознати с тайният план в който се забелязва участието както на Герб, така и на съгласието на президента. Студентка в специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма” във Военната академия в София. Когато завърши, ще може да подкрепи с диплома идеите си за управлението на страната от гледна точка на сигурността, а това предстои да се случи скоро и тя спокойно може да оглави едно служебно правителство на Румен Радев, което всъщност ще е на отново на Соломон Паси жена му Гергана Паси и Десислава Радева. Всъщност нещата отиват много по надалече от гледна точка на самата Ани Салич, защото от години тя е свързвана и с така нареченото Сорос общество в България и била приемлив вариант дори за тази част от обществото, въпреки твърденията на някои хора и медии, че тя харесвала политиката на Путин и мразела определени етноси в България.

Според заверата, Салич или по известната в Благоевград Златанова трябва да прокара идеята на президентът за камери със звук в изборните секции, но не и да прекрати порочната практиа на Герб да манипулират резултатите от изборите и като служебен министър председател тя няма да сменя шефовете на МВР управленията в страната, както и няма да подменя и областните управители. В случая сделката Герб – Радев вече е направена изпълнителите на поредният фарс за пред българските граждани е подготвен, а началото му ще започне някъде в края на февруари, когато кабинета на Бойко Борисов и Обединените патриоти ще подадат оставка. Не случайно преди няколко дена в България на посещение беше и държавният секретар на САЩ, който вече е наясно, че България ще си купи Ф-16, няма да има никакви тръби за газ и всички ще слушат, така както го правеха Бойко Борисов и Цветан Цветанов до момента. Какво печели президентът Румен Радев ли? Печели цял втори пет годишен мандат. Борисов и Цветанов спокойствие поне на един фронт предвид три вида избори, които предстоят, а народа поредната близалка на която да се радва, докато всичко пак продължи по старият начин. Една да са най, а други по, по най…







СЕНЗАЦИЯ

Документите на всички фирми и фондации на Кирил Петков са със “сглобени” подписи





  • Как киро и Лена излъгаха държавата, а Венеция стана…Кирил

В рамките на няколко дни през май 2021 г. Кирил Петков е прехвърлил на Мартин Драгулев участието си в четири фирми, две фондации и сдружението “Да запазим Корал“, за да стане служебен министър без да е в ситуация на конфликт на интереси. Всички документи са подадени с електронен подпис на Лена Бориславова.

Навсякъде се откриват редакции по документите с нейните инициали, както и “сглобени” документи с подписите на Петков, Драгулев и дори Николай Денков и Асен Василев. Освен Бориславова, като автори на “сглобките” се откриват инициалите и имената на юристите Никола Минчев, Красимир Стефанов и Русалена Ангелова, които тогава работят в същата правна кантора.

Сглобени подписи в документ подаден с ел. подпис на Лена Бориславова.

Предприехме това проучване след разкритието на Биволъ, че по партидата на сдружението “Да запазим Корал” има фалшифицирани документи. Разгледахме в детайли повече от 60 документа, всички подадени към Агенцията по вписванията с електронния подпис на Лена Бориславова в началото на месец май 2021 г. Резултатите са обобщени в таблица, която може да бъде видяна тук.
Подправени подписи?

“Сглобените” PDF файлове съдържат подписи на управителите и собствениците, които са привнесени като картинки – къде по-умело, къде съвсем грубо. Това не представлява проблем ако е изпълнено по волята и със съгласието на лицата, които трябва да подпишат документите. Проблем е обаче ако е направено против волята им.

Очевидно такъв е случаят с подписа на Атанас Русев, управител на сдружението “Да запазим Корал“. Той твърди, че не познава Лена Бориславова, не е давал пълномощно да се разпорежда със сдружението и не е подписвал документите за изваждане от УС на Кирил Петков и вкарване на негово място на Мартин Драгулев. Подписите му са копирани от негов спесимен и вградени като картинки в документите.

Но в един от документите подписът и изписването на името на Атанас Русев не са копирани от спесимена, а са видимо подправени.

Подпис на Атанас Русев в документа Списък на присъствали на ОС членове

И това не е единственият случай, в който има съмнения за фалшифициран подпис. Подписът на правоприемника на Кирил Петков – Мартин Драгулев, присъства в голям брой документи като копие от спесимен, но в някои от документите има картинка от подпис, който очевидно е различен.

Спесименът от подпис на Драгулев и подписи на картинка в различни документи.

Кои са авторите?

Ключовият документ в комплекта за промяна на обстоятелства по партидата на сдружението “Да запазим Корал”, а и по партидите на всички други фирми и фондации, е адвокатското пълномощно, което овластява Лена Бориславова да осъществи вписването.

Всички пълномощни на Бориславова за всички фирми и фондации носят сглобени подписи на упълномощителя, изработени са на MS Word 365 и като автор в метаданните личат инициалите KNS.

Става дума за Красимир Недев Стефанов, адвокат от колегията във Велико Търново, който работи в същата кантора като Лена Бориславова до миналата година, а сега е юрист в PWC според страницата му в професионалната социална мрежа LinkedIn.
Красимир Стефанов

В други документи името на Стефанов в метаданните е изписано Krassimir N. Stephanov. BIRD изпрати на Стефанов въпроси по електронна поща дали той е изготвял тези документи или е предоставял копия на някой друг, а също дали е разпитван по делото водено от Софийска районна прокуратура. Отговор не се получи, но малко след изпращането на съобщението Стефанов внезапно закри достъпа до профила си в социалната мрежа Facebook.

В една от публикациите си във Facebook Красимир Стефанов изглежда иронизира електромобилите представени от Кирил Петков като Made in BG малко след като стана като министър на икономиката.

Както отбеляза Биволъ, в един от документите на сдружението се виждат и инициалите на Никола Минчев. По-конкретно става дума за Декларация по чл. 13, ал. 4 от ЗТР.pdf с която управителят на юридическото лице удостоверява истинността на вписваните обстоятелства и декларира, че му е известна наказателната отговорност, ако те се окажат неверни. В тази декларация има сглобен подпис на Атанас Русев, който е същият като от пълномощното за Лена Бориславова.

Освен това всички декларации по чл. 13 ал. 4 на всички проверени фирми, както и една от фондациите, носят подписа Nikola G. Minchev и са подписани със сглобени картинки на подписи на Мартин Драгулев.

В метаданните на четири документа се появава имейла и инициалите на Русалена Ангелова, която до 2022 е била адвокат, регистрирана в колегията в Сливен. Тя обаче не е работила по комплекта документи на сдружението “Да запазим Корал”, а по документите на фирмите.

Сглобен е и подписът на бъдещия премиер Николай Денков, който участва в една фондация заедно с Кирил Петков и трябва да я напусне, за да стане министър в служебното правителство на Радев. Този комплект документи също е подаден от Лена Бориславова.

Подписът на Кирил Петков е залепен дори в образеца на декларация по чл. 129, ал. 2 от ТЗ, изготвен от длъжностното лице по вписванията Татяна Райчева – Георгиева. След това декларацията с подписа на картинка е качена в партидата на фирмата “Скиноа” ООД.

В няколко документа като автор в метаданните се появява Lena-PC и Lena Z. Borislavova. Освен това навсякъде, където са заличавани лични данни, това е правено от потребител Lena-PC или lena.borislavova. Това указва, че файловете са променяни на различни компютри, ползвани от Лена Бориславова.

В партидите на “Да запазим Корал“, “Скиноа” ООД, “Верита” ООД и Фондация ЦИСК има документи сканирани с мултифункционалното устройство Konica Minolta C220, което според публикация на Биволъ се използва в правната кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, където са работили Лена Бориславова, Никола Минчев, Красимир Стефанов и Русалена Ангелова.

Изводът от тези данни е, че случаят с “Да запазим Корал” не е уникален като техническо изпълнение. Почеркът е еднакъв навсякъде и действащите лица са едни и същи.

Намесата на Лена Бориславова по прехвърлянето на фирми не се ограничава само с дружествата на Кирил Петков. Тя е подала през юни 2021 г. в Търговския регистър документи за прехвърлянето на фирма на Венеция Огнянова Нецова – Ангова, която по-късно стана депутат от ПП “Продължаваме промяната”.

Нецова е известна като една дамите сдобили се с прозвището “Ангелите на Кирил”, но със сигурност е единствената, която се е сдобила и с неговото ЕГН. Това изглежда е станало при попълването на документите от архангела – Лена Бориславова. Куриозът е видим и до момента в партидата на фирмата “Елеборейт” ЕООД в официалния ни Търговски регистър.

При вписване от Лена Бориславова като ЕГН на Венеция Нецова е посочено ЕГН на Кирил Петков.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СЕНЗАЦИЯ

Живко Коцев и Николина Ангелкова отдъхвали в най-скъпия курорт на Малдивитеи придружени от контрабандиста Ярата





  • Живко Коцев отдъхвал в най-скъпия курорт на Малдивите с Николина Ангелкова и контрабандиста Ярата
  • Подарили му часовника за 50 бона на летището в Дубай на връщане от баровската екскурзия

Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев, който е с повдигнати обвинения като член на бандата за контрабанда на цигари на Никола Николов – Паскал, е прекарал цяла седмица в най-скъпия курортен комплекс на Малдивите „One&Only“ в компанията на бившия министър на туризма Николина Ангелкова, арестувания контрабандист Стефан Димитров – Малката Яра и неговата половинка. Това разкрива източник на „Уикенд“, запознат с течащото разследване срещу контрабандистите и протектиращите ги мастити държавни служители.

Баровската съвместна почивка на Живко Коцев с Николина Ангелкова и с Малката Яра се е състояла в първите дни на месец декември м.г., като според данни на разследването веселата компания е отдъхвала седем дни в две наети вили на брега на Тихия океан с 20-метрови самостоятелни басейни в 5-звездния комплекс „One&Only“. Цената на нощувката в една от вилите в бляскавия курорт надхвърля 5000 лева, а всяка една от къщите над водата е оборудвана с огромна спалня, голяма всекидневна, трапезария и шикозна баня.

Грубата сметка показва, че почивката на Живко Коцев на Малдивите е струвала около 50 000 лева, като по всяка вероятност масрафа е бил поет от Николина Ангелкова. Засега остава загадка дали бившия министър на туризма е отдъхвала съвместно с Живко Коцев в една от наетите вили. Според източник на „Уикенд“, Ангелкова e имала любовна авантюра с подсъдимия бивш главен секретар на МВР, въпреки упорития слух за сексуалната ориентация на Коцев и подмятания за близостта му с шефа на НАП Румен Спецов.

Запознати с разследването за обвързаността на Живко Коцев с контрабандистите от бандата на Паскал разкриват, че мастития полицай е летял за Малдивите заедно със Стефан Димитров – Малката Яра и с неговата приятелка през Истанбул, където към тях се присъединила и Ангелкова. Компанията е отлетяла с билети за бизнес класа на „Туркиш Еъруейз“, всеки от които е струвал по 6000 евро.

На връщане от Малдивите Живко Коцев, Ангелкова и Малката Яра са летели през Дубай с полет на авиокомания „Емирейтс“. Именно на летището в Дубай Живко Коцев е получил като подарък часовника „Хубло Биг Бен“, който му бил купен от Стефан Димитров по заръка на неговия баща Марин Димитров – Ярата. За да не плати дължащо мито от няколко хиляди лева за баровския часовник на летището в София, Живко Коцев поставил часовника на ръката си в Дубай и скрил кутията и гаранционната бележка на тиктакащото бижу в багажа си.

Скандалните общи снимки на Живко Коцев с Николина Ангелкова се появиха в медиите още преди месец, когато тогавашния главен секретар на МВР беше приел ролята на свидетел срещу митническото ОПГ. На една от снимките Коцев и Ангелкова позират пред ВИП залата на летище „София“ заедно със Стефан Димитров, а на другата снимка ченгето с присадената коса се вози на задната седалка на „Мерцедес Майбах“ до Ангелкова и демонстрира скъпия си часовник. Тогава бившата министърка на туризма коментира, че се познава с Коцев от по-малко от година и че се е виждала с него „както на публични събития, така и по поводи“, но изобщо не се интересувала от работата му.

От телевизионно интервю на градския прокурор на София Илиана Кирилова стана известно, че Ангелкова вече е била разпитана като свидетел, но не се е разпознала на снимките с бившия главен секретар на МВР Живко Коцев и е обявила, че няма спомен да се е снимала с него. „Нейната роля по това разследване предстои да се изясни. Ако лицево-идентификационната експертиза потвърди, че е тя, се притеснявам за нея евентуално дали пък няма проблеми с паметта“, коментира Илиана Кирилова, без обаче да се впуска в повече подробности.

Според източник на „Уикенд“ от държавното обвинение, е твърде възможно Николина Ангелкова да се сдобие с обвинение за „затаяване на истината“.

В ДАНС съществува оперативна информация, че Живко Коцев е покровителствал не само контрабандните канали на Никола Николов – Паскал и баща и син Димитрови за износ на цигари към Европейския съюз, но и мащабна схема за внос и износ на преработван в България руски петрол и заобикаляне на ембаргото на Европейския съюз за внос-износ на руски горива. Твърди се, че една от големите нефтени компании е внасяла контрабандно руски петрол тип „Уралс“, който с фалшиви документи е представян като гориво, идващо от Латинска Америка и Африка. Впоследствие горивото е преработвано и тайно е изнасяно от България чрез танкери, а и с цистерни през ГКПП „Дунав мост“.

Смята се, че контактите и плащането на ежемесечни подкупи към МВР и Агенция „Митници“ е минавало през ексминистърката на туризма Николина Ангелкова, която миналата есен стана съдружник на Валентин Златев в туристическата фирма „Тера уей инвестмънт груп“, управляваща активи за над 500 млн. лв.

Според запознати с разследването, приобщаването на Николина Ангелкова към схемата с горивата е станало по линия на нейната кума Виолета Лорер. Именно съпругата на Даниел Лорер запознала преди около година Ангелкова с Живко Коцев.

„За да се измъкне от бъдещо обвинение, Николина Ангелкова, колкото и да не желае, ще трябва да поддържа версията, че е имала сърдечни отношения с Живко Коцев и в качеството на негова интимна приятелка е засичана често пъти в неговата компания“, коментира столичен магистрат.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СЕНЗАЦИЯ

Швеция влезе в НАТО и фалира





  • Най-старата централна банка в света, тази на Швеция опря до държавна помощ, за да не фалира

Най-старата централна банка в света Riksbank, централната банка на Швеция, се нуждае от държавна помощ заради капиталов недостиг. Банката има нужда от повече от 7 милиарда долара, за да покрие загубите си.

Когато лихвените проценти се повишиха през 2022 г., Riksbank реализира загуби заради покупките на облигации, които банката преди това беше направила, за да подкрепи икономиката. В резултат на тези загуби банката в момента има твърде малко собствен капитал.

Riksbank се нуждае от капиталова инжекция от почти 80 милиарда шведски крони (7,3 милиарда долара), за да възстанови собствения си капитал до основно ниво, според предварителните резултати от анализ на финансовото й състояние, каза нейният управител Ерик Теден пред парламентарната комисия по финанси, според изявление, цитирано от Bloomberg.

Съобщението за рекапитализацията на Riksbank идва в момент, когато централните банки по света видяха, че активите, натрупани по време на период на ниска инфлация, губят стойност.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

В началото на 2022 г. Riksbank държеше облигации и съкровищни ​​бонове с номинална стойност от близо 1 трилион крони (91 милиарда долара). Банката спря покупките в края на 2022 г. и започна да продава държавни облигации през април миналата година.

В еврозоната загубите от отрицателна преоценка на книжа, закупени в рамките на програмата за количествени улеснения, се усещат най-вече от германската Бундесбанк. Централната банка на Германия освободи изцяло провизиите си за риск и намали резервите си. „Очакваме тежестите отново да са значителни за настоящата година. Те вероятно ще надхвърлят останалите резерви,“ заяви президентът на Бундесбанк Йоахим Нагел на пресконференцията, представяща годишните отчети на Бундесбанк за 2023 г.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма

Ердоган се възмути на Запада, че подкрепя неонацизма и каза, кой определя границите на демокрация Турският президент Реджеп Тайип Ердоган...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Хиперактивният политик е нещо като нищо 24/7

Чрез Ахмед Доган и Делян Пеевски един нов етикет се появи в обращение Отскоро един стар продукт си има етикет....

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди 5 дни

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди 7 дни

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 1 седмица

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

СВЯТ

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени