Свържете се с нас

СЕНЗАЦИЯ

След цели 100 години: Бермудският триъгълник пусна една от жертвите си





Бермудският триъгълник е географска зона, част от Северния Атлантически океан. Той има печална слава. През годините повече от 50 кораба и 20 самолета са изчезнали в тази област. Освен мистериозните изчезвания още по-загадъчен е и фактът, че не са открити и останки на повечето изчезнали кораби и самолети, да не говорим за хора.
Според някои учени това се дължи на навигационни грешки поради спецификата на тази област на Атлантическия океан, което води до катастрофи. Според други вълните на места могат да достигнат до 30 метра, което е и причина за потъването на плавателните съдове.
Това обяснение е и достатъчно логично, тъй като Бермудския триъгълник се намира в такава част от океана, в която се сблъскват различни течения, образувайки различни по вид и сила бури.
Преди няколко дни експерти откриха търговски кораб, който изчезва в Бермудския триъгълник преди близо 100 години. Корабът носи името Котопакси.
През ноември 1925 г. корабът напуска пристанището в Чарлстън и се отправя към Хавана. Плавателният съд обаче така и не достига крайната си дестинация и нито той, нито пътниците и екипажа са открити.
Сега обаче една група от изследователи на океанското дъно и морски археолози откриват останките на 35 морски мили от брега на Флорида. Това е било специално организирана мисия за откриване на точно този кораб и откритието ще бъде представено в ново предаване на Science Channel.
За целта морският биолог Майкъл Барнет се свързва с британския историк Гай Уолтърс, който прегледал тонове застрахователни записи на Лойд (това е компанията, застраховала злополучния кораб). Там той открива записи, че от корабът са били изпратени безжични сигнали за опасност два дни след напускането на Чарлстън.
Направени са изчисления къде би трябвало да бъде корабът по това време. На мястото съществувала легенда за корабокрушение, познато като „Мечката“ и открито преди повече от 35 години.
Майкъл Барнет и други изследователи заминават на място, за да установят, че всъщност става въпрос за Котопакси. Проведени са множество проучвания и изследвания, които потвърждават самоличността на кораба.
Бермудският триъгълник е един неизчерпаем източник на легенди и очарование за не един и двама изследователи или за хора в търсене на силни усещания и с подчертан приключенски дух.
Областта, която се намира в Северния Атлантически океан, обхваща голяма площ – между Флорида, Пуерто Рико и Бермудите. Само през последния век мястото е отнело живота на над 1000 души.







СЕНЗАЦИЯ

КИРИЛ ПЕТКОВ уби възрастен човек!





  • ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага

Кирил Петков излезе с изявление след тежкия инцидент, в който участва. В 17.30 часа днес на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който е пътувал и съпредседателят на ПП-ДБ. При сблъсък с друга кола, която по първоначални данни била изскочила на пътя, е ЗАГИНАЛ шофьорът в нея, а придружаващата го съпруга е настанена в болница.

„Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор. Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал“, започва Петков.

След това той разказва, че екипът на Спешна помощ е пристигнал бързо, както и пожарникарите, които „много професионално“ са разрязали колата, за да извадят пострадалите.

„Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми“, казва още Кирил Петков, като уточнява, че решаваща роля са изиграли професионалната техника и уменията на пожарникарите. На място разбрал, че не всяка пожарна кола разполага с такива специализирани инструменти, заради което обещава, че ще направи всичко възможно да ги осигури.

Кирил Петков уточнява, че е отишъл в болницата, където оцелялата жена е настанена, Там лично неврохирургът го е уверил, че „черепната травма изглежда незастрашаваща живота“.

„Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота й. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време“, добавя Петков.

Той отправя благодарности и на целия медицински персонал в болницата за оказаната моментална помощ за жената.

„Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено. Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!“, завършва поста си Кирил Петков.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СЕНЗАЦИЯ

Собственикът на пистолета, с който сина на Божанков застреля 12 годишната си леля се оказа хазартен бос





Опасна комбинация от политика и хазарт се крие зад стрелбата днес в Арбанаси, при която синът на депутата от ПП/ДБ докопа пистолет и застреля невръстната си леля.

Божанков и домакина са си говорили за купуването на гласове на хора, които има дългове по казината, е отделна тема. Но е много логично, защото изборите са след месец и няма много други общи теми между бизнесмен политики хазартен бос със съмнителни контакти и въоръжен до зъби?!

Де го чукаш, де се пука. Синът на Божанков е стрелял от упор леля си с пистолета на хазартен бос. Той оставил заредения Смит енд Уестън в якето си и твърди, че бил до тоалетната.

Преди време съдружник на същия е задържан с незаконен калашник!

Бизнесменът Димитър Бонзов е собственикът на пистолета, с който големият син на депутата Явор Божанков простреля момиче на 12 години. Инцидентът се случи днес в Арбанаси по време на парти за рождения ден на половинката на Бонзов – Мая Банзарова.

В настоящия момент Бонзов е разпитван и предстои да се превърне в обвиняем.

Бонзов е съдружник и управител в 7 фирми, които се занимават с всичко от производство на хляб до хазартни игри. По ирония на съдбата преди 10 години сътрудникът на Димитър – Емилиян Байкушев, беше задържан за незаконно притежание на автомат Калашников.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СЕНЗАЦИЯ

Документите на всички фирми и фондации на Кирил Петков са със “сглобени” подписи





  • Как киро и Лена излъгаха държавата, а Венеция стана…Кирил

В рамките на няколко дни през май 2021 г. Кирил Петков е прехвърлил на Мартин Драгулев участието си в четири фирми, две фондации и сдружението “Да запазим Корал“, за да стане служебен министър без да е в ситуация на конфликт на интереси. Всички документи са подадени с електронен подпис на Лена Бориславова.

Навсякъде се откриват редакции по документите с нейните инициали, както и “сглобени” документи с подписите на Петков, Драгулев и дори Николай Денков и Асен Василев. Освен Бориславова, като автори на “сглобките” се откриват инициалите и имената на юристите Никола Минчев, Красимир Стефанов и Русалена Ангелова, които тогава работят в същата правна кантора.

Сглобени подписи в документ подаден с ел. подпис на Лена Бориславова.

Предприехме това проучване след разкритието на Биволъ, че по партидата на сдружението “Да запазим Корал” има фалшифицирани документи. Разгледахме в детайли повече от 60 документа, всички подадени към Агенцията по вписванията с електронния подпис на Лена Бориславова в началото на месец май 2021 г. Резултатите са обобщени в таблица, която може да бъде видяна тук.
Подправени подписи?

“Сглобените” PDF файлове съдържат подписи на управителите и собствениците, които са привнесени като картинки – къде по-умело, къде съвсем грубо. Това не представлява проблем ако е изпълнено по волята и със съгласието на лицата, които трябва да подпишат документите. Проблем е обаче ако е направено против волята им.

Очевидно такъв е случаят с подписа на Атанас Русев, управител на сдружението “Да запазим Корал“. Той твърди, че не познава Лена Бориславова, не е давал пълномощно да се разпорежда със сдружението и не е подписвал документите за изваждане от УС на Кирил Петков и вкарване на негово място на Мартин Драгулев. Подписите му са копирани от негов спесимен и вградени като картинки в документите.

Но в един от документите подписът и изписването на името на Атанас Русев не са копирани от спесимена, а са видимо подправени.

Подпис на Атанас Русев в документа Списък на присъствали на ОС членове

И това не е единственият случай, в който има съмнения за фалшифициран подпис. Подписът на правоприемника на Кирил Петков – Мартин Драгулев, присъства в голям брой документи като копие от спесимен, но в някои от документите има картинка от подпис, който очевидно е различен.

Спесименът от подпис на Драгулев и подписи на картинка в различни документи.

Кои са авторите?

Ключовият документ в комплекта за промяна на обстоятелства по партидата на сдружението “Да запазим Корал”, а и по партидите на всички други фирми и фондации, е адвокатското пълномощно, което овластява Лена Бориславова да осъществи вписването.

Всички пълномощни на Бориславова за всички фирми и фондации носят сглобени подписи на упълномощителя, изработени са на MS Word 365 и като автор в метаданните личат инициалите KNS.

Става дума за Красимир Недев Стефанов, адвокат от колегията във Велико Търново, който работи в същата кантора като Лена Бориславова до миналата година, а сега е юрист в PWC според страницата му в професионалната социална мрежа LinkedIn.
Красимир Стефанов

В други документи името на Стефанов в метаданните е изписано Krassimir N. Stephanov. BIRD изпрати на Стефанов въпроси по електронна поща дали той е изготвял тези документи или е предоставял копия на някой друг, а също дали е разпитван по делото водено от Софийска районна прокуратура. Отговор не се получи, но малко след изпращането на съобщението Стефанов внезапно закри достъпа до профила си в социалната мрежа Facebook.

В една от публикациите си във Facebook Красимир Стефанов изглежда иронизира електромобилите представени от Кирил Петков като Made in BG малко след като стана като министър на икономиката.

Както отбеляза Биволъ, в един от документите на сдружението се виждат и инициалите на Никола Минчев. По-конкретно става дума за Декларация по чл. 13, ал. 4 от ЗТР.pdf с която управителят на юридическото лице удостоверява истинността на вписваните обстоятелства и декларира, че му е известна наказателната отговорност, ако те се окажат неверни. В тази декларация има сглобен подпис на Атанас Русев, който е същият като от пълномощното за Лена Бориславова.

Освен това всички декларации по чл. 13 ал. 4 на всички проверени фирми, както и една от фондациите, носят подписа Nikola G. Minchev и са подписани със сглобени картинки на подписи на Мартин Драгулев.

В метаданните на четири документа се появава имейла и инициалите на Русалена Ангелова, която до 2022 е била адвокат, регистрирана в колегията в Сливен. Тя обаче не е работила по комплекта документи на сдружението “Да запазим Корал”, а по документите на фирмите.

Сглобен е и подписът на бъдещия премиер Николай Денков, който участва в една фондация заедно с Кирил Петков и трябва да я напусне, за да стане министър в служебното правителство на Радев. Този комплект документи също е подаден от Лена Бориславова.

Подписът на Кирил Петков е залепен дори в образеца на декларация по чл. 129, ал. 2 от ТЗ, изготвен от длъжностното лице по вписванията Татяна Райчева – Георгиева. След това декларацията с подписа на картинка е качена в партидата на фирмата “Скиноа” ООД.

В няколко документа като автор в метаданните се появява Lena-PC и Lena Z. Borislavova. Освен това навсякъде, където са заличавани лични данни, това е правено от потребител Lena-PC или lena.borislavova. Това указва, че файловете са променяни на различни компютри, ползвани от Лена Бориславова.

В партидите на “Да запазим Корал“, “Скиноа” ООД, “Верита” ООД и Фондация ЦИСК има документи сканирани с мултифункционалното устройство Konica Minolta C220, което според публикация на Биволъ се използва в правната кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, където са работили Лена Бориславова, Никола Минчев, Красимир Стефанов и Русалена Ангелова.

Изводът от тези данни е, че случаят с “Да запазим Корал” не е уникален като техническо изпълнение. Почеркът е еднакъв навсякъде и действащите лица са едни и същи.

Намесата на Лена Бориславова по прехвърлянето на фирми не се ограничава само с дружествата на Кирил Петков. Тя е подала през юни 2021 г. в Търговския регистър документи за прехвърлянето на фирма на Венеция Огнянова Нецова – Ангова, която по-късно стана депутат от ПП “Продължаваме промяната”.

Нецова е известна като една дамите сдобили се с прозвището “Ангелите на Кирил”, но със сигурност е единствената, която се е сдобила и с неговото ЕГН. Това изглежда е станало при попълването на документите от архангела – Лена Бориславова. Куриозът е видим и до момента в партидата на фирмата “Елеборейт” ЕООД в официалния ни Търговски регистър.

При вписване от Лена Бориславова като ЕГН на Венеция Нецова е посочено ЕГН на Кирил Петков.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Москва изплаши клоуните от Великобритания и Европа, загубаха на дар слово

Нещо мистериозно се случва в Европа. Втори ден, откакто британският посланик (както и френският му колега) беше извикан в руското...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Русия – най-важното: Три причини защо Си Дзинпин не „мигна“ в Париж

Си Дзинпин, възмутен от опитите на Запада да окаже натиск върху него, за да повлияе на Русия по отношение на...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Пътуването на Си Дзинпин в Европа: Всичко е подготвил Путин

Има дълбока символика в последователността от посещения на Си Дзинпин по време на пътуването му до Европа. Това е демонстрация...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Западът готви нови „цветни революции“

Политиката на САЩ, Европейския съюз и НАТО в Централна Азия увеличава опасността от „цветни революции“ в страните от региона. Това...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Консервативните сили набират преднина

Преди Европейските избори: Консервативните сили набират преднина. Крайнодесните консервативни партии консолидират позициите си в навечерието на изборите за Европейски парламент,...

ПОЛИТИКАпреди 7 дни

Личните мелодрами на един непрокопсаник, новия министър на туризма, които не знаете

Евтим Милошев, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Назначаването...

СВЯТ

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени