Свържете се с нас

ИНТРИГИ

Изтеризиралия Киро Тъпото чупил шишета в масата заради… Лена





Мистерията разгадана! Кирил Петков чупил шишета в масата заради… Лена?

„Не искам такава (лидерска) среща, защото те се държат невъзпитано. И ако вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще искате ли такава среща? Как да правим срещи с тях?“ С тези думи за Кирил Петков лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предизвика смут и всички започнаха да се питат каква история се крие зад чупенето на бутилки и кога е било това.

И така, навътре в драмата:

Източници на медията разкрили, че това се случва миналото лято, а свидетели на изблика станали всички лидери в коалицията ПП/ДБ – включително Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев. От страна на ГЕРБ, освен Бойко Борисов, присъствала и Десислава Атанасова, която в онзи момент е председател на ПГ на ГЕРБ.

След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ на гръцкия остров Лефкада. Припомняме, че именно Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф.

В София от името на Петков обаче се появява… Лена Бориславова. Разговор обаче не започва.

Напрежението расте! Финалът на драмата:

На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров. Борисов го посрещнал с въпрос, защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията.

На този въпрос от страна на Борисов Петков се разразил, побеснял и счупил в яростта си стъклена бутилка пред лидера на ГЕРБ. Останалите лидери гледали направо втрещени!

В настаналата нелепа ситуация Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчуки се изнася от стаята.

Финал!

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







ИНТРИГИ

Разследвания Пеевски ще атакува бившия затворник Меди Доганов





  • Започва свирепа битка между Доган и Пеевски за надмощие в ДПС
  • Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия, смята бившият й зам.-председател Гюнер Тахир

Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Такава прогноза направи пред БНР Гюнер Тахир, бивш заместник-председател на ДПС.

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров вчера оглавиха официално ДПС. Двамата бяха избрани единодушно на Национална конференция на партията.

Гюнер Тахир прогнозира предстояща борба за надмощие между Делян Пеевски и Ахмед Доган.

„Доган няма да може да се отърве от него така, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан. Пеевски ще бъде оперативният ръководител“.

След 34 години се връщаме към времето преди 1989 година, заяви Тахир в предаването „Политически некоректно“. „Дори едноличните решения на Тодор Живков ги обличаха в калъф като решения на Политбюро на ЦК на БКП. Сега при ДПС няма нужда от калъф. Решенията са взети предварително. Хората са не делегати, а по-скоро екскурзианти“.

Т. нар. почетен председател си позволява лукса дори физически да не присъства в залата, където се проведе Националният форум, отбеляза още Тахир. Той каза, че е получил неофициална информация за очаквана провокация от страна на делегатите от Турция, но отсъствието на Доган разчeте като неуважение.

Гюнер Тахир смята, че Искра Михайлова е прочела обръщението на Ахмед Доган, защото е близка с Делян Пеевски. „Тази конференция беше дирижирана пряко от Пеевски“, заяви Тахир.

Доган иска да си затвори всички финансови дупки чрез Пеевски, каза още бившият заместник-председател на ДПС. Той дори отбеляза, че е направена поправка в устава на партията и финансовите документи ще бъдат подписвани от Джевдет Чакъров.

„Санкциите по „Магнитски“ биха били приложими и спрямо самата партия, ако Делян Пеевски разписва нещо“.

Андрей Луканов беше духовният баща на Ахмед Доган, смята още Гюнер Тахир.

Той запита защо след като Доган не е бил нито президент, нито премиер, нито министър, го охранява Националната служба за охрана. „Защо се харчат държавни средства за охраната на човек, който е някаква енигма. Сами сме си създали един некоронован султан“.

Големите български партии не искат да влязат в смесените региони, посочи Тахир. Той смята също, че Джевдет Чакъров ще остане в сянка. „Водещият ще бъде Пеевски, защото той може да поставя ултиматуми“.

Моделът на бутикова платена партия е на самия Доган, каза Гюнер Тахир. „Тези, които той одобрява за кметове на общини и депутати, му се отчитат“. Тахир смята, че при ДПС има спад и ако партията не получава вътрешна и външна подкрепа, може да загуби много гласове.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

EXPRESS TV

Путин: Блинкин е наш човек … Предпочитам Байдън, той е предсказуем





Руският президент Владимир Путин майсторски е хванал държавния секретар на САЩ Антъни Блинкин за думите му относно бягството на неговия прадядо от Русия в началото на 20-ти век. Това съобщава турското издание dikGAZETE.

По време на интервюто на Путин с журналиста Павел Зарубин президентът се е пошегувал умело с държавния секретар на САЩ, който преди това е заявил, че прадядо му е избягал от Русия през 1904 г. Държавният глава е нарекъл Блинкен „наш човек“, тъй като против волята му е подкрепил руските тези за историята на Украйна.

Антъни Блинкен

„Ако се вгледате в думите на държавния секретар на САЩ, много неща стават ясни. Например, имаме информация в архивите, прадядото на Антъни Блинкин действително е напуснал Руската империя.

Той е роден някъде в Полтавската губерния, след това е живял и напуснал Киев…. И ако Блинкен твърди, че прадядо му е избягал от Русия от еврейските погроми, то поне е заявил, че през 1904 г. не е имало Украйна. Изглежда, че Блинкен е наш човек„, заявява Путин.

Турското издание отбелязва, че иронията на руския лидер е била толкова фина, че американските политици дори не са я разбрали.

По-рано Съединените щати обявиха нарастващата популярност на Путин след неговото интервю с журналиста Тъкър Карлсън. Реакцията на Запада на интервюто само е увеличила популярността на политика и е разпространила възгледите му сред по-широка аудитория.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

ИНТРИГИ

Еротичните СНИМКИ на жената на Мартин Нотариуса





  • НЯКОЙ старателно почисти от Интернет (18+)
  • Разстреляният Мартин Божанов пробвал да изтрие голите снимки на служителката на ГДБОП

Разследващата полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, крие гастрол в еротичната библия „Плейбой“, като в безграничното виртуално пространство са почистени до съвършенство всички следи, които да напомнят за палавото й минало.

Преди десет години, малко след като напуска риалити формата „Къртицата 2“, Гергана, тогава Грънчарова, заснема специална фотосесия за броя, посветен на Световното първенство по футбол в Бразилия. Снимките са в изцяло футболна атмосфера – на стадиона в Тетевен. Гергана позира с топка на цветовете на „Селесао“, а на друг от фотосите поднася съдийска свирка към устните си.

„Сесията е толкова гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон. Тя вярва, че Бразилия ще стане шампион, ние – не!“, анонсират еротичните кадри на бъдещата полицайка в ГДБОП издателите на „Плейбой“.

Горещи кадри на българки, попадали на страниците на Мъжката Библия във виртуалното пространство има в изобилие, дори и от броеве отпреди петнайсет години, от зората на изданието у нас. В няколко спортни и светски сайта все още стоят дописки за разголената риалити героиня от „Къртицата 2“, но от снимките й няма и следа. Дори в сайтове за оказионни стоки се намират за виртуално ползване всички налични брове на „Плейбой“, само не и онзи, в който се е снимала Божанова.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Най-вероятно Мартин Нотариуса се е погрижил старателно горещите фотоси да изчезнат напълно, за да не компрометират жена му след назначаването й в ГДБОП.

За скандалното й присъствие в системата се наложи вчера вътрешният министър Калин Стоянов да дава отчет. Той разкри, че е уволнил съпругата на убития съмнителен, докато е ръководел Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, тъй като се съмнявал в експертизата и почтеността й.

Уволнената Божанова обаче обжалва и съдът я възстановява на работа. След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната служба след скандален конкурс, считано от 20 май 2021 г.. С предложение на на главен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правоотношение е прекратено, считано от 2 август 2021 г., поради отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, бившия модел на „Плейбой“ е била възстановена като стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди 7 часа

Хиперактивният политик е нещо като нищо 24/7

Чрез Ахмед Доган и Делян Пеевски един нов етикет се появи в обращение Отскоро един стар продукт си има етикет....

ПОЛИТИКАпреди един ден

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди един ден

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

ПОЛИТИКАпреди 6 дни

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

СВЯТ

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени