Свържете се с нас

СКАНДАЛ

Клептомана Борисав реши да изкара комисионна от лекарства!





От защитни облекла не можа!

Министър Ананиев разреши износа на аналгин-хинин

България има достатъчно запаси от медикамента, за който се твърди, че помага при COVID-19
Разрешава се износът на аналгин-хинин / Metamizole sodium 200mg Chinin hidrochlorid 50mg/. Това се посочва в заповед, издадена от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, публикувана на интернет страницата на Министерството на здравеопазването.
Със заповед от 20 март министър Ананиев забрани износът на лекарства на хининова основа до второ нареждане заради разпространението на коронавирус.
Антималарийното лекарство „Хлороквин” има положителен ефект при пациенти с COVID-19, заяви малко след началото на извънредното положение националният консултант по инвазивна кардиология проф. Иво Петров пред премиера Борисов. Според изследвания от Китай и Франция класическото антималарийно средство „Хлороквин” оказва намаляващ ефект върху силата на симптомите.
Осигурени са достатъчно лекарствени продукти, съдържащи Chinin hidrochlorid, както в лечебните заведения, така и в Министерството на здравеопазването и това са мотивите на министър Ананиев за издаването на заповедта с разрешение за износ.







СКАНДАЛ

И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за „Корал“





Той е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства

Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор излиза не друг, а нейния колега и бъдещ съпартиец и съратник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната” – Никола Минчев, пише Биволъ.

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на Председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията.

Метаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е заобиколил изискванията на Закона за администрацията за да се изчисти от конфликт на интереси и да “излезе” нелигитимно от сдружение “Да запазим Корал”, разкриват точния начин, по който са съставени.

Тази информация е уникална и не може да бъда подменена, защото има уникални кодове за индентификация и по същността си представлява най-падежното доказателство за технологията на документната измама. Именно чрез метаданните разследването разкрива съставители на файловете, момента на съставянето и конкретния скенер, на който са направени и сглобени неистинските документи.

Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор излиза не друг, а нейния колега и бъдещ съпартиец и съратник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната” – Никола Минчев

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията нс Председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията.

Фалшива Декларация за истинност от Председателя Русев с подправен негов подпис, но съставена с автор Никола Минчев

Тази Декларация, която беше показана и в първата част на разследването ни, е сглобена с насложен сканиран подпис на Атанас Русев.

Самият подпис при увеличение си личи как в отрязан буквално в долната си част, защото квадратчето, с което е бил копиран е било десетки от милиметъра по-малко.

Метаданните са неопровержими и показват точното време, а то е именно 1.41 ч. в ранната сутрин на 13.05.2021 г. – ден след като Кирил Петков вече е встъпил като Министър на икономиката в първото служебно правителство на Румен Радев. По същото време са съставени и голяма част от набора на останалите фалшифицирани документи от поредицата.

По същото време са изработени и други документи от поредицата, които в метаданните си ясно показват времето на съставянето им. В документ, който е Списък на всички членове на Сдружението към дата 19.04.2021 г. излиза съвсем директно автор Лена Бориславова.

Списък с членове с автор по метаданни Лена Бориславова

Как се полагат фалшиви подписи?

След дадените указания от Агенцията по вписванията за отсраняване на нередностите (№ 0210513015554/14.05.2021 г., 08:40 сутринта), Лена Бориславова лично внася нужните, НО ПОДПРАВЕНИ-ФАЛШИВИ документи, с електронния си подпис. Част от документите са изпечатани на принтер, след което върху тях са фалшифицирани нужните подписи с химикал, след това са сглобени като PDF, които тя е подала с електронния си подпис в Агенцията по вписванията. Но в един от документите, “Документи в изпълнение на указанията – протокол УС за свикване на ОС” Лена Бориславова прави грешката лично да сложи фалшифицираните картинки с подписи на Атанас Русев, съответно в 11:32:43 АМ на 14.05.2021 и на Кирил Петков в 11:34:50 АМ.

Която редакция е запечатана като таг с името на Лена Бориславова – компютъра “lena.borislavova” (вероятно лаптоп) и часа на промяна, в оригиналните документи в Агенцията по вписванията и видима само там!, без възможност за редакция. Ясно се вижда, че останалите подписи в този документ са направени с еднакъв химикал и с еднакъв почерк, и всички до един са фалшиви! Самият документ е пълен с граматически грешки и очевидно е бил сглобен в бързината.

Слагането на подписите с останалите маркери на Лена Бориславова и точното време на полагането им

Подобни редакции може да се забележат и в друг документ от предишния ден 13.05.2024 г., Протокол с подписите на Атанас Русев и Мартин Драгулев, където Лена Бориславова, този път от компютъра “Lena-PC” е заличила личните данни в предишен документ с фалшиви подписи.

Там си личат ясно и всичките маркери, които тя е оставила при “сглобката” на фалшивия документ.

Председателят на сдружение „Да запазим Корал“ Атанас Русев написа във Фейсбук кратки коментари по повод скандала с измамата на Лена Бориславова и Кирил Петков, разкрита от сайта „Биволъ“.

Преди три години Петков и Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, за да може Петков да стане служебен министър на икономиката, тъй като по закон няма право да е в управителни съвети на неправителствени организации. С измамата Петков слага и свое подставено лице в управата на „Да запазим Корал“, а Лена Бориславова внася фалшиви документи с фалшиво пълномощно в Агенцията по вписванията.

Ето какво написа Атанас Русев, председател на „Да запазим Корал“:

„Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна наглост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично „иконата“ на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички фалшиви документи в Агенцията по вписванията с електронния си подпис. Ред извършени престъпления според Наказателния кодекс. Ако живеем в нормална държава отдавна щяха да са в затвора, както предвижда закона.“

В коментарите си Атанас Русев добавя, че още преди повече от година е сезирал МВР, ДАНС, прокуратурата, но по внесените сигнали все още няма развитие и резултат.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Това е Мартин Драгулев, който замества Кирил Петков във всички фирми и сдружения





  • В тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“
  • Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва се от имунитета си
  • Близката до Кирил Петков отново ще бъде в листите на ПП-ДБ за парламентарните избори

Това е г-н Мартин Драгулев, който замества Кирил Петков във всички фирми и сдружения, когато Петков става министър. Според мен в тази „ротация“ се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението „Да запазим Корал“.

Защото няма проблем Кирил Петков да напусне. Никой не го държи насила. Но няма как да сложи Драгулев на мястото си в УС – той не е член на сдружението.

А Петков е държал да го сложи там, за да има контрол. И днес виждаме как: Лена и Никола в кантората за офшорни фирми на Гугински и Джингов правят ала-бала с документите, сглобка на подписи в педеефите и бум в регистъра да стане ротацията. https://www.facebook.com/martin.drve

Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва се от имунитета си

Близката до Кирил Петков отново ще бъде в листите на ПП-ДБ за парламентарните избори

Лена Бориславова се кани да даде отговори дали са фалшифицирани подписите по казуса със Сдружение „Да запазим Корал“ „в зала“. Това коментира тя във Фейсбук след въпроси на гражданин под свой статус по темата, в който на практика не казва нищо. Явно Бориславова има предвид съдебна зала, защото уточнява: „Дотогава по съвет на адвокати ще замълча. Най-малкото за да не става ясна защитната стратегия и да ѝ противодействат с ДАНС и други приятели.“ „Съжалявам, че не мога да говоря. И на мен би ми било по-лесно“, пише още Бориславова, която също е адвокат.

Тя говори, че случаят е поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. „Предстои истината за случилото се и за сигнал подателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала“, посочва Бориславова. Тя се заканва да се откаже от имунитета си в момента, в който бъде пречка за разследване. Бориславова в момента няма имунитет. Ще получи такъв, ако стане кандидат за депутат, а след това и народен представител.

Историята около „Корал“ беше извадена от „Биволъ“ преди дни, след години мълчание по темата. Според публикацията Кирил Петков е станал служебен министър на икономиката с цената на фалшифицирани документи и фактическа измама, представени на Агенцията по вписванията от Лена Бориславова. „Биволъ“ твърди, че в случая с изваждането на Петков от „Да запазим Корал“ има документи с фалшифицирания подпис на председателя на сдружението Атанас Русев. Става дума за пълномощно и протокол от заседание на ръководството на сдружението. Русев също хвърли обвинения, а Кирил Петков пък го обвини за връзки с Румен Николов – Пашата, една от водещите фигури в СИК.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

СКАНДАЛ

Русев се вбеси на Кирил Петков: Ало кикиту, ще ти заведа дело! Знаеш каква е съдбата на предателите





Атанас Русев, председател на сдружение „Да запазим Корал“, който днес в ефира на bTV изнесе повече от скандална информация за фалшифицирани документи от Лена Бориславова и Никола Минчев се закани да съди съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков.

Повод за това станаха обяснения на Петков във Фейсбук, че Русев му бил ядосан от факта, че е добавил Пашата, докато беше премиер, в списъка си от 19 „потенциални престъпника на дълбоката държава“ и го предал на Иван Гешев, който по това време беше главен прокурор. Кирил Петков добави, че Русев е звъннал и на баща му и му е крещял по същия казус. Съпредседателят на ПП пита в публикацията си още, кой е бил активирал точно сега Русев и на чии интереси служел.

На това Атанас Русев отговори с остър пост във Фейсбук:

Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят. Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твойте беззакония има нещо общо с „Пашата“, ми дават основания да ти заведа едно чудесно дело за клевета.

Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш. Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш?

Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Продължи да четеш

БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИКА

ПОЛИТИКАпреди един ден

Хиперактивният политик е нещо като нищо 24/7

Чрез Ахмед Доган и Делян Пеевски един нов етикет се появи в обращение Отскоро един стар продукт си има етикет....

ПОЛИТИКАпреди 2 дни

Кризисен пиар на ПП! Лена Бориславова обяви: Никога вече с ДПС

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни...

ПОЛИТИКАпреди 3 дни

Мутрата Борисов остро към Лена Общата: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво...

ПОЛИТИКАпреди 4 дни

Киро Тъпото: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него

Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на...

ПОЛИТИКАпреди 6 дни

Свалиха още един фашист от власт

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации...

ПОЛИТИКАпреди 1 седмица

Даже и от ДПС депутат да е!

Лили Иванова вкарала Елена Йончева в ДПС Журналистката пристанала на Илхан Кючюк при гостуването на Примата в Брюксел Елена Йончева:...

СВЯТ

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

Изпратете рекламен текст и снимки на нашия месинджър и ще бъде своевременно публикувана безплатно. Вашата реклама се публикува в осем издания с над два милиона и двеста хиляди (2, 200,000) читатели и в социалните мрежи, където достига до над девет милиона (9, 000,000) потребители!

Facebook Pagelike Widget

Най четени