КОСМОС

Какво правят на Земята, което ние никога няма да разберем?

Все по-голям брой хора вярват, че правителствата посредством различни медии и интернет се опитват да направят тази тема спорна, но времената се променят. Особено в наши дни, когато споровете за новия коронавирус запалиха наднационален дебат.
Различни издания публикуваха секретен документ доказващ, че САЩ са имали база на Луната, която е била разрушена от руснаците. Учудващото е не това, че НАСА запази мълчание, а как новината обиколи света.
Други конспиративни сайтове пък зададоха въпроса: Какво правят извънземните на нашата планета? И не закъсняха хипотезите:

Полезни ресурси

това се потвърждава от странните проломи и планините, например, Големия каньон в САЩ.На това място очевидно са добивали уран и то с технология, която хората нямат и до ден днешен
Енергията на хората. Тя е толкова силна, особено енергията на нашето страдание, че някои от „чуждите“ се хранят с нея. Затова небето гъмжи от НЛО. Те са нарисувани в десетки картини от художници живяли в различни епохи.
Възможно е ситуациите със страданието да са нарочно предизвикани от тайните невидими общества, които служат на извънземните.

Хората като биоресурс за елексир

Човекът е най-ценния биоресурс за производство на специфична енергия. Такава хипотеза не е лишена от смисъл. Видяхме я в касова продукция на тандема Уашовски.
В културата от олмеките съществуват препрадки към култ потвърждаващ такова твърдение.
Научни изследвания. Земята може да служи на „боговете“ като място за някакви експерименти и други подобни нелицеприятни опити с хората. Много автори твърдят, че всичко казано тук просто съществува на планетата като цялостен план за колонизация.
Не на последно място е и конспиративната теория за „плоската земя“, която набра милиони почитатели.

Самата Земя е замислена

като един вид затвор за превъзпитание или подобряване на душите преди да продължат своя път. Тази теория не е случайна. Откриваме я в древните индийски текстове и тибетските писма от манастира Дрепунг.
Изследователят Мегън Ангъс представя своя скандална хипотеза. Той твърди, че посетителите може би използват Земята като плантация за наркотици. Очевидно това е една от най-ценните планети за производство на такъв продукт.
Според публикации включително и в NG племето догони, индианското племе чероки, хопи и древните олмеки са извършвали поклонения във възхвала на Сириус.
Преводът на думата „канабис“ от езика на догоните е равнозначна на „две кучета“. А както знаем Сириус е най-ярката звезда от съзвездието Голямото куче.

Индианското племе Чероки

нарича конопа „galunlati“ и обяснява произхода му като подарък от „Звездните хора“.
Това може би означава, че тези „богове“ (извънземни) са научили хората да отглеждат и дори да се покланят на наркотиците.
Спроед Меган Ангъс извънземните извличат от земята злато, към което впоследствие са добавяли и полезните за тях наркотици. Такава технология, разбира се, е непозната за нас.
Според него ние не знаем защо са им нужни злато и коноп. Но те са събирани най-настоятелно от както свят светува.
Напоследък в медиите се заговори съвсем открито за чужди цивилизации като се започне от авторитетния „Гадриън“ и се стигне до така наречените булевардни издания.
Очевидно темата се направлява от няколко световни централи, защото наблюдаваме реабилитацията на отричани до неотдавна теми.

Най четени

Всички права запазени © Вестник Заря, Всекидневникъ, Издаван от 18.04.1914 г.